Talvikausi käynnistetty Sokeritehtaalla!


RC-autojen ulkokausi on päättynyt ja toiminta on siirtynyt Sokeritehtaan 3. kerroksessa sijaitsevalle sisäradalle.

Ohjelmassa tulee jatkumaan kerhoillat joissa lajista kiinnostuneilla on mahdollisuus kokeilla 1:10-luokan krossiautoa ja tutustua sen kautta lajiin. Paikalla on myös lajia pidempää harrastaneita joilta saa lisää tietoa ja vinkkejä lajin aloittamiseksi. Kerhoillat alkaa 22.10. klo 18 ja jatkuu koko talvikauden ajan.

Jo legendaariseksi muodostunut VUA:n Talvisarja alkaa keskiviikkona 23.10. klo 18.00. Sarjassa ajetaan viikottain kilpailu tarvittavissa luokissa, tyypillisesti M2-10, M4-10 ja "stanut". Ajatuksena on myös aktivoida tälle talvelle SC- eli Corri-autot eli kaikki innolla mukaan kisaamaan, tämä on loistava mahdollisuus päästä harjoittelemaan kisatoimintaa ennen WinterJumps-kauden aloittamista!

Lisäksi VUA:n sisäkrossi radan kanssa samasta kerroksesta löytyy 1.11.-29.2. välisenä aikana EPUA:n mattorata jossa pääsee seuraamaan 1/12- ja 1/10-skaalan rata-autojen kurvailua.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat harrastajat, SOKERILLA nähdään!